Utbildning - Digital Agenda för Norrköpings kommun

Under våren 2014 påbörjades arbetet med att göra en Digital agenda för Norrköpings kommun. Den Digitala agendan är en strategi för att ta till vara alla de möjligheter som digitaliseringen erbjuder. IT i skolan kommer att ha ett eget avsnitt i agendan. Under våren 2015 startar Lärande IKT, på uppdrag av Utbildningskontoret, upp en referensgrupp för att ta del av framtidsvisioner och idéer som finns i våra olika verksamheter.

I den här bloggen kommer vi fortlöpande att lägga upp anteckningar och länkar från våra referensgruppstillfällen. Det blir ett led i att synliggöra vårt arbete för framtidens digitala lösningar.

torsdag 24 september 2015

Visning av Pluttra för förskolan den 28 oktober kl 15-17

Hej du i referensgruppen för förskolan!

Fredrik Lundin kommer och visar Pluttra, ett dokumentationsverktyg för förskolan, onsdag den 28 oktober kl 15-17. Vi är på IT-enheten i konferensrum Promenaden. Registrera dig på våning 5 så kommer jag och möter upp dig.

Har du inte möjlighet att komma så skicka gärna en kollega. Det är bra om vi är många som tänker till och kommer med synpunkter på hur vi vill att ett dokumentationsverktyg ska fungera. Jag såg Pluttra när en förskola i Härryda visade hur de arbetar med den och det finns säkert fler liknande hjälpmedel på marknaden. Min tanke är att det här en början för oss i letandet efter ett bra dokumentationsverktyg för förskolan.

Vänligen,
Leena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar